Onko jalkapallojoukkue Liverpool FC sinun joukkueesi?

Liverpool FC:llä on faneja ympäri maailmaa. Se on toiminut vuodesta 1892 ja sen kotikenttä on alusta alkaen ollut Liverpoolin Anfield. Joukkue on kahminut erilaisia mestaruuksia monina vuosina ja kaudella 2019-2020 se voitti valioliigan mestaruuden 30 vuoden tauon jälkeen.

Kyseinen joukkue on menestyneimpiä seuroja Mestarien liigassa ja sitä edeltäneessä Euroopan Cupissa. Mestaruuksia sillä on jopa viisi, joista viimeisintä on ollut voittamassa myös Suomesta kotoisin oleva Sami Hyypiä.

Itse jalkapallo on kotoisin 1800-luvulta Britteinsaarilta. Kyseessä on maailman suosituin urheilulaji ja arvioiden mukaan jopa noin puolet maailman ihmisistä joko seuraa tai harrastaa sitä.

Uutisointia Liverpool FC:n ympärillä on jokaisen mahdollista seurata. Jo eläkkeellä oleva Ian Rush on joukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä. Hän pelasikin melkein koko uransa Liverpoolin väreissä ja hän ylsi tuona aikana huippusaavutuksiin. Muita jalkapalloseuran huippumaalintekijöitä ovat olleet Steven Gerrard ja Robbie Fowler.

Osta tavarasi verkosta. Liverpool FC:n fanitavaraa pystyy ostamaan helposti verkon välityksellä. Tarjolla on monenlaisia fanituotteita erilaisista kategorioista. Fanituotteiden pääväreinä toimivat Liverpool FC:n tutut värit kuten punainen ja keltainen, jotka näkyvät myös pelaajien asuissa.

Sam Dodds verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman Liverpool FC fanituotteita. Verkkokauppa myy vain lisensoituja Liverpool fanituotteita. Myynnissä on esimerkiksi erilaisia huppareita, shortseja ja paitoja. Tämän lisäksi myynnissä on Liverpool joukkueen peliasuja eri kokovaihtoehdoissa.